Afscheid van je dier

ILSE 'S WENS 

Het verhaal start met Ilse die een gouden hart voor dieren heeft en haar wens is dieren gelukkig maken...Helaas heeft het universum haar levenspad komen veranderen. Haar hondje Sam is haar trouwste vriendin en voor beiden is dit een emotioneel proces. Dankzij Ilse zijn Liesbeth en ik begonnen met een prachtig idee " Afscheid van een dier " 


Afscheid van baasje of als het dier zelf de wereld achter zich gaat laten ..beiden zijn zeer emotionele gebeurtenissen. Dieren voelen het verdriet van hun baasje en kunnen zelf angstig worden voor wat komt of ze hebben hun baasje zo beschermd waardoor ze het moeilijk hebben om het leven los te laten. Ook kan het zijn dat het baasje het leven gaat loslaten en dit geeft ook een weerslag op honden. 

Graag begeleiden zowel Elke als Liesbeth jou en je dier bij de emoties die gepaard gaan met afscheid.  We voelen wat je dier je nog wilt zeggen, welke emoties voelen zwaar en we brengen een ontspanning bij je dier.  En eventueel geeft Elke een craniale behandeling bij de eigenaar, gelijktijdig met Liesbeth die zich ontfermt over de hond.  Afscheid van een dier is een op maat gemaakt concept afhankelijk van de wensen en noden.

We maken gebruik van bachbloesems, homeopathie, etherische olie, en zachte technieken ..

We  kijken  verder dan louter fysiek, We strelen de ziel van elk dier en elk dierenzieltje streelt dat van ons...