Causopractie voor dieren

                                             alsook homeopathie en orthomoleculaire 

Causopractie is zoeken naar de fysieke/biochemische oorzaak van een probleem. het is dan ook aan een grote opmars bezig daar het zoveel klachten bij mensen heeft opgelost. De theorie achter deze mooie techniek ligt in de Quantum fysica. De toepassingen binnen de quantum fysica zijn dan ook uitgebreider aan het worden dankzij veel onderzoeken aan grote universiteiten oa Yale. Net zoals je gsm, internet, scans, je radio... werkt met frequenties zo zijn frequenties nu ook in de wetenschap van het lichaam doorgedrongen... met verbluffende resultaten.

Naast humane osteopaat en causopractor heb ik ook een diploma dierenosteopathie dus de causopractie toepassen op dieren was dan ook maar een kleine stap...

Via het uittesten waarop het dier resoneert komen we sneller tot de oorzaak van het fysiek probleem en dus ook tot een oplossing. Het testen kan rechtstreeks op het dier of via uitgetrokken manen.

Homeopathie versterkt de vitale kracht waardoor er geen resonantie meer is met dat wat ziek maakt, het versterkt het dier zowel fysiek, emotioneel als mentaal. En hierdoor is het een heel belangrijk hulpmiddel. We zoeken samen naar het constitutiemiddel van je dier, dit is het middel dat past bij wie jouw dier is en dus altijd gaat versterken op de verschillende niveaus

Voeding en ondersteunende supplementen

Via causopractie kunnen we testen welke voeding belastend zijn voor je dier. Door kennis vanuit osteopathie, causopractie, orthomoleculaire, homeopathie en fytotherapie bekijken we wat jouw dier nodig heeft om zich mentaal en fysiek goed te voelen.