Shiatsu & energetische behandelingen

Bij het holistisch kijken naar mens en dier, is de Chinese geneeskunde al een mooi begin. Verschillende elementen die elkaar dragen, versterken of verzwakken, wanneer ze in of uit balans zijn. Shiatsu gebruikt dezelfde meridianen, punten en visie als acupunctuur. Daarnaast gebruik ik ook Bachbloesems, edelstenen, etherische oliën en supplementen om het dier én het baasje terug in zijn kracht te zetten. Ik ga in gesprek met jullie, test kinesiologisch uit, stem me energetisch af op het dier en tune me in op wat het héle systeem nodig heeft. Dit wil zeggen dat je vaak als baasje ook werk te doen hebt. Heling van je dier is ook heling van jezelf en omgekeerd. Ik wens jullie het meest magische leven toe samen in alle liefde en gezondheid. Wees welkom! 


Deze visie trekt ik ook door om de voeding te vinden dat bij jouw hondje past in alle contexten. Eveneens test ik uit naar voeding intoleranties en welke voeding of supplement het dier versterkt.